Építőmérnök diplomával
8 éve az ingatlanpiacon

Minden ingatlan eladása egyedi. Ezért valamennyi lakás értékesítéshez egyedi stratégiára, ötletekre és kivitelezésre van szüksége. Ezáltal tudjuk maximalizálni az igényeidet.

Válasz ki a Neked megfelelő szolgáltatási típust!

Telefonos szakmai tanácsadás

A csomag általános eladási információkat tartalmaz. Az egyeztetés telefonon történik, egyszeri alkalom.

Ingyenes.

 

Személyre szabott tanácsadás

Alapos igényfelmérés során egyedi javaslatokat kapsz az eladáshoz. Az egyeztetés személyesen történik.

Egyedi díjazás.

Teljeskörű ingatlan eladás

Teljeskörű, ez eladás minden részletére kiterjedő szolgáltatási csomag. Mindent egy kézben tartok, Neked semmi dolgod sem lesz az eladás során. Csupán a megfelelő ajánlatot kell csak kiválasztani.

 

Üdvözöllek!

Alex vagyok

Szeretnék olyan szolgáltatást nyújtani Neked, hogy mindaz, amit itt olvastál, valóság legyen. Mert hiszem, hogy a munkámmal értéket tudok teremteni, és időt tudok spórolni Neked.

Kívánom, hogy tegyél próbára!

A fenti szolgáltatások mellett
ezekben tudok még a segítségedre lenni:

Energetikai tanúsítvány

Régi jó partnerem energetikai tanúsítványok készít gyors határidővel. Az ismertségnek köszönhetően rugalmas, és kedvező áron dolgozik.

 

Ingatlan takarítás

Személyesen is nagyon jól ismerek egy takarító hölgyet. Munkájára és magára is igényes, szeretek vele együttműködni. A sűrű naptárába mindig sikerül időpontot találnunk.

 

Banki szolgáltatás

Van szerencsém együtt dolgozni egy bank független banki tanácsadóval is. Türelmes, és precizitásának köszönhetően a legjobb stratégiákat ajánlja az ügyfeleimnek.

Ti mondtátok Rólam

Kételkedve fogadtam el a kizárólagos szerződést, de Alex teljeskörűsége és a profizmusa meggyőzött.
Adtam kulcsot és 5 hét múlva 3 ajánlat közül választhattam melyik vevőjelöltnek értékesítjük az ingatlant.

5/5
Tamás
vállalkozó

“Alex ügyfélközpontú, jól tájékoztat. Megoldási javaslatai vannak egy-egy elakadás kapcsán. Nekünk is úgy ajánlották őt, így a pozitív ügyfélélmény szerintem hiteles!”

4.9/5
Emese
két gyermekes anyuka

“Balogh Alexet jó szakembernek tartom. Mindig figyel a részletekre, munkájában alapos.  Szerintem az is fontos, hogy szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkezik.”

5/5
Sándor
cégvezető

Gyakran ismételt kérdések

Mielőtt döntesz, kérlek olvasd végig a követező sorokat. Több, mint 7 év ingatlanközvetítői pályafutásom során ezeket a kérdéseket tették fel nekem különböző ingatlan tulajdonosok.

Ha úgy érzed, hogy egyedül is boldogulsz, megvan a tudásod, időd és pénzed ahhoz, hogy a maximális árat érvényesítsd a piacon, képben vagy az aktuális ingatlanpiaci hírekkel, tudsz fotózni, szöveget írni, profi vagy az ártárgyalásban, tudod olvasni az emberek mozdulataiból a gondolataikat, akkor ne bízz meg ingatlanost.

Az autódat is meg tudod javítani otthon, sőt, a lakásod felújítását is valószínűleg meg tudod csinálni egyedül. Csak egy kis utánajárás és gyakorlás kell hozzá, a youtube-on mindent megtalálsz. Aztán vagy sikerül, vagy nem. Gyakran hallom emberek szájából: “próbáljuk meg”. De az egyik legnagyobb vagyontárgyad esetében nem biztos, hogy jó kimenetele lesz a dolognak.

Vagy dönthetsz úgy, hogy neked megvan a saját életed feladatod, munkád, családod, és nem akarod magad ingatlanértékesítővé képezni, és akkor hívhatsz szakembert.

Érdemes tudnod, hogy a piaci tapasztalatom szerint az eladók jelentős része, aki egyedül értékesíti az ingatlanát, kb. 8-10%-kal alacsonyabb árat tud érvényesíteni, mintha profi segítséget venne igénybe. Ennek oka, hogy az árak növekedése magával hozta azt is hogy a vevők sokkal tájékozottabbak, ügyesebbek, hiszen mire megtalálják az “igazit” már számtalan lakástulajdonossal tárgyaltak. Az eladók viszont általában idő, energia és pénz hiányában nem tudják magukat képezni.

Nem azt mondom, hogy engem válassz. Csak azt kérem, hogy adj nekem lehetőséget, és tapasztalni fogod a különbséget. 

A legtöbb közvetítőnek teljesítési kényszere van, hogy megfelelő ingatlant rögzítsen a portfóiójába, megfeleljen az irodavezetőjének. A legtöbb szakmában dolgozó ingatlanos nem éri el a 2 éves munkatapasztalatot sem.

Én több, mint 5 évnyi tapasztalattal rendelkezem a budapesti és a fővároshoz közeli agglomerációs ingatlanpiacon.

Piaci előnyök:
– kevés ingatlannal foglalkozom egyszerre, így a Te lakásod eladására nagy figyelmet szentelek
– a piacon elérhető kedvező megbízási díj biztosan elnyeri a tetszésedet

Próbálj ki engem, vizsgáztass, és tudd meg, hogy ingatlanod nálam jó kezekben lesz.

Többféle tanácsadási lehetőség közül tudsz választani. Amennyiben az eladást velem együttműködve szeretnéd választani, fontos tudnod, hogy egyetlen megbízási típussal dolgozom.

Ezt teljeskörű eladásnak nevezem, amelyet prémium szolgáltatások keretében nyújtok. Ennek a teljeskörű szolgáltatásnak megbízási díja a vételár bruttó 3,0 és 3,5% között változhat.

Ezt a megbízást speciális esetekben ajánlatos használni. Például akkor, ha a rokonságban van olyan, aki a közeli jövőben meg tudja majd vásárolni a lakásodat. Ekkor érthető módon szeretnéd megadni magadnak azt a lehetőséget, hogy nem elköteleződve máshoz, Neked is lehetőséged legyen értékesíteni az ingatlanodat.

Viszont van egy másik oldala e megbízási típus használatának. Azok az ingatlan tulajdonosok, akik 3-5-7 különböző ingatlanközvetítőt bíznak meg az értékesítéssel, azt gondolják, hogy “most a terület minden ingatlanosa az én lakásomra keresi a vevőt”, ezért megversenyeztetem őket egymással. De ez valójában nem így van!

Vegyünk egy hétköznapi hasonlatot: képzeld el, hogy új konyhabútort szeretnél beépítetni a konyhába. Felhívsz 5 különböző szakit, és elmondod nekik a igényed. Kihívod mind az öt mestert, és a következőben állapodsz meg velük: “Uraim, akkor ez lenne a feladat. De csak annak fogok fizetni, aki először elkészül vele!” A költői kérdés: Hányan fognak hozzá az új konyhabútorodhoz?

Amikor 5 különböző ingatlanost bízol meg, akkor tulajdonképpen ezt várod el. Aztán jön a meglepetést, hogy nem történik semmi. Egy ingatlan értékesítés során egy profi szakember az alábbi munkákat végzi el azért, hogy minél gyorsabban, minél jobb áron adja el a rábízott ingatlant: alaprajz készítés, ingatlan fotózás, hirdetések elkészítése, feltöltése, bemutatók szervezése, vételi ajánlatok megérkeztetése, adásvételi szerződés megszervezése, birtokbaadás, stb.

Láthatod, hogy egy ingatlan eladása nem kevés munkát, pénz és energia befektetést jelent. Sok pénz, még több munka, és még annál is több időt jelent! Szerinted hány ingatlanos fog maximális erőbedobással dolgozni az ügyödön, és mennyi energiát fognak beletenni egy bizonytalan dologba? Te a fenti listából mit végeznél el ingyen? Ráadásul ha valamelyik ingatlanosnál születik egy ajánlat, szerinted azon lesz majd, hogy te a legjobb árat kapd érte eladóként? Hát nem…

Azon lesz, hogy az Ő ajánlatát fogadd el, bármi áron, mert csak így lesz belőle(d) pénze! Ráadásul 5 megbízott ingatlanos 5 féleképpen, 5 féle áron fogja kínálni a lakást. És akkor ejtsünk szót a cégen belüli duplikált hirdetésekről is.

Biztosan Te is belefutottál már olyan lakásokba, amit 10-en, 10 különböző áron hirdetnek. Te is ilyenkor azt gondolod, hogy “vajon az a lakás, amit 15 ingatlaniroda képtelen eladniazzal vajon mi lehet a gond?” A lakásod bekerül a komolytalan, mindenki által hirdetett kalapba, és a végén örülni fogsz annak, hogy kapsz egy épkézláb ajánlatot, és jelentős alku mellett eladod a legfontosabb vagyontárgyadat. Ezeket a szempontokat érdemes szem előtt tartanod, amikor arról döntesz, hogy kivel és hogyan kötsz szerződést az ingatlanod eladására.

Ezt teljeskörű eladásnak nevezem, amelyet prémium szolgáltatások keretében nyújtok. Ennek a teljeskörű szolgáltatásnak megbízási díja a vételár bruttó 3,0 és 3,5% között változhat.

Akkor, ha teljesen megbízol az általad kiválasztott szakértőben, és tudod, hogy szakmailag a maximumra törekszik, mindent meg fog tenni ingatlanod sikeres és eredményes eladása érdekében.

Ez egy kényelmi megbízási szolgáltatás forma, ahol Neked semmi dolgod. Leginkább ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor a futár házhoz szállítja a megrendelt csomagodat. Én pontosan ugyanezt teszem: írásos vételi ajánlato(ka)t szállítok házhoz, Neked csak döntened kell, melyiket szeretnéd.

Ha elnyerem az ingatlanszakértő által felállított szimpátiádat, én a következőképpen dolgozom prémium megbízás esetén:

 • értékesítési stratégiák felállítása
 • várható vételár megállapítás
 • tulajdoni lap lekérés és ellenőrzés
 • homestaging, az ingatlan felkészítése az eladásra
 • profi fotózás, fotós utómunkák
 • az ingatlan hirdetési szövegének megírása
 • az eladó ingatlan adatainak elküldése a meglévő befektetői körnek
 • a hirdetések feltöltése az ingatlan portálokra, majd a hirdetés fizetős kiemelése, azaz kreditelése, hogy kiemelt legyen a többi közül
 • az ingatlan iránt érdeklődő telefonálók, e-mail üzenetet írók kezelése, további információk megosztása
 • a komolytalan érdeklődők kiszűrése
 • időpont leszervezés, az ingatlan bemutatása
 • riportok, statisztikák készítése az értékesítés helyzetéről 2-3 hetente
 • az érdeklődők utánkövetése, az ügyfelek visszahívása
 • vételi ajánlat megírása
 • áralku lebonyolítása
 • az adásvétellel kapcsolatos papírmunkák előkészítése az ügyvédnek
 • amennyiben szükséges, kapcsolódó szolgáltatásos (pl.: ügyvéd, energetikus) ajánlása
 • az ingatlan birtokba adása
 • kivitelező, szállító partnerek ajánlása

Mindent egy kézből megkapsz. Neked csupán annyi a dolgod, hogy kiválasztod a szimpatikus verziókat.
A fenti vélemények korábbi eladóktól származnak, akik ugyanilyen minőségű szolgáltatást kaptak. Egytől egyig, mindenki elégedett volt.

Ezt tudom Neked is nyújtani. A minőséget.

Viszont van egy másik oldala e megbízási típus használatának. Azok az ingatlan tulajdonosok, akik 3-5-7 különböző ingatlanközvetítőt bíznak meg az értékesítéssel, azt gondolják, hogy “most a terület minden ingatlanosa az én lakásomra keresi a vevőt”, ezért megversenyeztetem őket egymással. De ez valójában nem így van!

Vegyünk egy hétköznapi hasonlatot: képzeld el, hogy új konyhabútort szeretnél beépítetni a konyhába. Felhívsz 5 különböző szakit, és elmondod nekik a igényed. Kihívod mind az öt mestert, és a következőben állapodsz meg velük: “Uraim, akkor ez lenne a feladat. De csak annak fogok fizetni, aki először elkészül vele!” A költői kérdés: Hányan fognak hozzá az új konyhabútorodhoz?

Amikor 5 különböző ingatlanost bízol meg, akkor tulajdonképpen ezt várod el. Aztán jön a meglepetést, hogy nem történik semmi. Egy ingatlan értékesítés során egy profi szakember az alábbi munkákat végzi el azért, hogy minél gyorsabban, minél jobb áron adja el a rábízott ingatlant: alaprajz készítés, ingatlan fotózás, hirdetések elkészítése, feltöltése, bemutatók szervezése, vételi ajánlatok megérkeztetése, adásvételi szerződés megszervezése, birtokbaadás, stb.

Láthatod, hogy egy ingatlan eladása nem kevés munkát, pénz és energia befektetést jelent. Sok pénz, még több munka, és még annál is több időt jelent! Szerinted hány ingatlanos fog maximális erőbedobással dolgozni az ügyödön, és mennyi energiát fognak beletenni egy bizonytalan dologba? Te a fenti listából mit végeznél el ingyen? Ráadásul ha valamelyik ingatlanosnál születik egy ajánlat, szerinted azon lesz majd, hogy te a legjobb árat kapd érte eladóként? Hát nem…

Azon lesz, hogy az Ő ajánlatát fogadd el, bármi áron, mert csak így lesz belőle(d) pénze! Ráadásul 5 megbízott ingatlanos 5 féleképpen, 5 féle áron fogja kínálni a lakást. És akkor ejtsünk szót a cégen belüli duplikált hirdetésekről is.

Biztosan Te is belefutottál már olyan lakásokba, amit 10-en, 10 különböző áron hirdetnek. Te is ilyenkor azt gondolod, hogy “vajon az a lakás, amit 15 ingatlaniroda képtelen eladniazzal vajon mi lehet a gond?” A lakásod bekerül a komolytalan, mindenki által hirdetett kalapba, és a végén örülni fogsz annak, hogy kapsz egy épkézláb ajánlatot, és jelentős alku mellett eladod a legfontosabb vagyontárgyadat. Ezeket a szempontokat érdemes szem előtt tartanod, amikor arról döntesz, hogy kivel és hogyan kötsz szerződést az ingatlanod eladására.

Ezt teljeskörű eladásnak nevezem, amelyet prémium szolgáltatások keretében nyújtok. Ennek a teljeskörű szolgáltatásnak megbízási díja a vételár bruttó 3,0 és 3,5% között változhat.

Scroll to Top