Kérj ingyenes konzultációt, és tudd meg mennyit ér az ingatlanod!

Nincsen szükség arra, hogy napokat tölts el azzal, hogy vajon mennyit érhet a lakásod. Tudd meg egy személyes konzultáció után az ingatlanod reális hirdetési és várható vételárát, illetve a várható értékesítési időt.

Miben tudok Neked a segítségedre lenni?

Értékmegállapítás​

Egy személyes találkozó során tudni fogod az ingatlanod árát, várható értékesítési idejét, a piacon jelen lévő alkut, ki a lakásod “célközönsége”. Felkészült leszel, és tudni fogod lakásod előnyeit, mit érdemes piacra helyezés előtt elvégezned, és kapsz néhány hatékony tanácsot.

Teljeskörű ingatlan eladás A-tól Z-ig​

Az elejétől a végéig, mindent egy kézben. Megismerem az eladás miértjét, megértem, hogy tulajdonosként mi a Te motivációd és igényeid. Ezek alapján felállítunk több stratégiát, kiválasztjuk melyik a legjobb számodra. A teljes értékesítési folyamatot kézben tartom, folyamatosan visszajelzést adok (2-3 hetente) riport formájában. A bemutatókat, és az ügyfelekkel való kapcsolattartást én végzem. Az írásos vételi ajánlat tartalmáról Te döntesz, az alkuban én közvetítek. Az adásvételi szerződést után is folytatom a munkát, a felmerülő kérdésekre folyamatosan válaszolok. A birtokbaadáshoz szükséges tevékenységeket szívesen átvállalom. A-tól Z-ig. Mindent.

Szakértői tanácsadás​

Egy vérbeli profi először kérdez. Ha tudom, hogy mi jár fejedben, mit szeretnél kihozni a teljes értékesítésből, úgy sokkal könnyebben tudok tanácsokat, tippeket adni. Tapasztalatból tudom, hogy egy ilyen tanácsadás után sokkal letisztultabb képet kap egy tulajdonos, tudja azt, mire érdemes számítania. Egy dolog amit biztosan hallani fogsz tőlem: Te döntesz, én csak javaslatokat adok!​

Home staging, lakásberendezés​

Ha eladásban vagy kiadásban gondolkozol, az lakásod kellékeinek korszerűsítésével az ingatlanodat vonzóbbá tudjuk tenni az igényesebb ügyfélkör számára is. Minimális költségvetésből is fel lehet dobni a lakást, hogy kellemes benyomást és pozitív légkört teremtsünk. Az évek alatt megszerzett tapasztalatommal abban tudok Neked segítni, hogy minél magasabb vételárat érjünk el.

Ahogy korábbi megbízóim vélekednek rólam:

Gyakran Ismételt Kérdések:

Ha úgy érzed, hogy egyedül is boldogulsz, megvan a tudásod, időd és pénzed ahhoz, hogy a maximális árat érvényesítsd a piacon, képben vagy az aktuális ingatlanpiaci hírekkel, tudsz fotózni, szöveget írni, profi vagy az ártárgyalásban, tudod olvasni az emberek mozdulataiból a gondolataikat, akkor ne bízz meg ingatlanost.
Az autódat is meg tudod javítani otthon, sőt, a lakásod felújítását is valószínűleg meg tudod csinálni egyedül. Csak egy kis utánajárás és gyakorlás kell hozzá, a youtube-on mindent megtalálsz. Aztán vagy sikerül, vagy nem. Gyakran hallom emberek szájából: “próbáljuk meg”. De az egyik legnagyobb vagyontárgyad esetében nem biztos, hogy jó kimenetele lesz a dolognak.
Vagy dönthetsz úgy, hogy neked megvan a saját életed feladatod, munkád, családod, és nem akarod magad ingatlanértékesítővé képezni, és akkor hívhatsz szakembert.
Érdemes tudnod, hogy a piaci tapasztalatom szerint az eladók jelentős része, aki egyedül értékesíti az ingatlanát, kb. 8-10%-kal alacsonyabb árat tud érvényesíteni, mintha profi segítséget venne igénybe. Ennek oka, hogy az árak növekedése magával hozta azt is hogy a vevők sokkal tájékozottabbak, ügyesebbek, hiszen mire megtalálják az “igazit” már számtalan lakástulajdonossal tárgyaltak. Az eladók viszont általában idő, energia és pénz hiányában nem tudják magukat képezni.
Nem azt mondom, hogy engem válassz. Csak azt kérem, hogy adj nekem lehetőséget, és tapasztalni fogod a különbséget. 
A legtöbb közveítőtnek teljesítési kényszere van, hogy megfelelő ingatlant rögzítsen a portfóiójába, megfeleljen az irodavezetőjének. A legtöbb szakmában dolgozó ingatlanos nem éri el a 2 éves munkatapasztalatot sem.
Én több, mint 5 évnyi tapasztalattal rendelkezem a budapesti és a fővároshoz közeli agglomerációs ingatlanpiacon.
Piaci előnyök:
– kevés ingatlannal foglalkozom egyszerre, így a Te lakásod eladására nagy figyelmet szentelek
– a piacon elérhető kedvező megbízási díj biztosan elnyeri a tetszésedet
Próbálj ki engem, vizsgáztass, és tudd meg, hogy ingatlanod nálam jó kezekben lesz.
Egyetlen megbízási típussal dolgozom, amelyet prémium szolgáltatások keretében nyújtok. Ennek a teljeskörű szolgáltatásnak megbízási díja a vételár bruttó 2,85%-a.
Ezt a megbízást speciális esetekben ajánlatos használni. Például akkor, ha a rokonságban van olyan, aki a közeli jövőben meg tudja majd vásárolni a lakásodat. Ekkor érthető módon szeretnéd megadni magadnak azt a lehetőséget, hogy nem elköteleződve máshoz, Neked is lehetőséged legyen értékesítéseni az ingatlanodat.
Viszont van egy másik oldala e megbízási típus használatának. Azok az ingatlan tulajdonosok, akik 3-5-7 különböző ingatlanközvetítőt bíznak meg az értékesítéssel, azt gondolják, hogy “most a terület minden ingatlanosa az én lakásomra keresi a vevőt”, ezért megversenyeztetem őket egymással. De ez valójában nem így van!
Vegyünk egy hétköznapi hasonlatot: képzeld el, hogy új konyhabútort szeretnél beépítetni a konyhába. Felhívsz 5 különböző szakit, és elmondod nekik a igényed. Kihívod mind az öt mestert, és a következőben állapodsz meg velük: “Uraim, akkor ez lenne a feladat. De csak annak fogok fizetni, aki először elkészül vele!” A költői kérdés: Hányan fognak hozzá az új konyhabútorodhoz?
Amikor 5 különböző ingatlanost bízol meg, akkor tulajdonképpen ezt várod el. Aztán jön a meglepetést, hogy nem történik semmi. Egy ingatlan értékesítés során egy profi szakember az alábbi munkákat végzi el azért, hogy minél gyorsabban, minél jobb áron adja el a rábízott ingatlant: alaprajz készítés, ingatlan fotózás, hirdetések elkészítése, feltöltése, bemutatók szervezése, vételi ajánlatok megérkeztetése, adásvételi szerződés megszervezése, birtokbaadás, stb.
Láthatod, hogy egy ingatlan eladása nem kevés munkát, pénz és energia befektetést jelent. Sok pénz, még több munka, és még annál is több időt jelent! Szerinted hány ingatlanos fog maximális erőbedobással dolgozni az ügyödön, és mennyi energiát fognak beletenni egy bizonytalan dologba? Te a fenti listából mit végeznél el ingyen? Ráadásul ha valamelyik ingatlanosnál születik egy ajánlat, szerinted azon lesz majd, hogy te a legjobb árat kapd érte eladóként? Hát nem…
Azon lesz, hogy az Ő ajánlatát fogadd el, bármi áron, mert csak így lesz belőle(d) pénze! Ráadásul 5 megbízott ingatlanos 5 féle képpen, 5 féle áron fogja kínálni a lakást. És akkor ejtsünk szót a cégen belüli duplikált hirdetésekről is.
Biztosan Te is belefutottál már olyan lakásokba, amit 10-en, 10 különböző áron hirdetnek. Te is ilyenkor azt gondolod, hogy “vajon az a lakás, amit 15 ingatlaniroda képtelen eladniazzal vajon mi lehet a gond?” A lakásod bekerül a komolytalan, mindenki által hirdetett kalapba, és a végén örülni fogsz annak, hogy kapsz egy épkézláb ajánlatot, és jelentős alku mellett eladod a legfontosabb vagyontárgyadat. Ezeket a szempontokat érdemes szem előtt tartanod, amikor arról döntesz, hogy kivel és hogya kötsz szerződést az ingatlanod eladására.
Akkor, ha teljesen megbízol az általad kiválasztott szakértőben, és tudod, hogy szakmailag a maximumra törekszik, mindent meg fog tenni ingatlanod sikeres és eredményes eladása érdekében.
Ez egy kényelmi megbízási szolgáltatás forma, ahol Neked semmi dolgod. Leginkább ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor a futár házhoz szállítja a megrendelt csomagodat. Én pontosan ugyanezt teszem: írásos vételi ajánlato(ka)t szállítok házhoz, Neked csak döntened kell, melyiket szeretnéd.
Ha elnyerem az ingatlanszakértő által felállított szimpátiádat, én a következőképpen dolgozom prémium megbízás esetén:
 • értékesítési stratégiák felállítása
 • várható vételár megállapítás
 • tulajdoni lap lekérés és ellenőrzés
 • homestaging, az ingatlan felkészítése az eladásra
 • profi fotózás, fotós utómunkák
 • az ingatlan hirdetési szövegének megírása
 • az eladó ingatlan adatainak elküldése a meglévő befektetői körnek
 • a hirdetések feltöltése az ingatlan portálokra, majd a hirdetés fizetős kiemelése, azaz kreditelése, hogy kiemelt legyen a többi közül
 • az ingatlan iránt érdeklődő telefonálók, e-mail üzenetet írók kezelése, további információk megosztása
 • a komolytalan érdeklődők kiszűrése
 • időpont leszervezés, az ingatlan bemutatása
 • riportok, statisztikák készítése az értékesítés helyzetéről 2-3 hetente
 • az érdeklődők utánkövetése, az ügyfelek visszahívása
 • vételi ajánlat megírása
 • áralku lebonyolítása
 • az adásvétellel kapcsolatos papírmunkák előkészítése az ügyvédnek
 • amennyiben szükséges, kapcsolódó szolgáltatásos (pl.: ügyvéd, energetikus) ajánlása
 • az ingatlan birtokba adása
 • kivitelező, szállító partnerek ajánlása
Mindent egy kézből megkapsz. Neked csupán annyi a dolgod, hogy kiválasztod a szimpatikus verziókat.
A fenti vélemények korábbi eladóktól származnak, akik ugyanilyen minőségű szolgáltatást kaptak. Egytől egyig, mindenki elégedett volt.
Ezt tudom Neked is nyújtani. A minőséget.
Scroll to Top