Építőmérnökként az ingatlanpiacon

Egy Somogy megyei kis településről először Pécsig jutottam, ahol építészetet tanultam. Ez adta meg az alapját annak, hogy egyetemre jelentkezzek. Választásom a budapesti Műszaki Egyetemre esett, ahol 2013-ban építőmérnökként végeztem. Ezt követően elkezdtem a kereskedelemben dolgozni.
2015. nyarán eldöntöttem, hogy a mérnök végzettségemet és az értékesítési tapasztalatomat ötvözni szeretném, így választottam az ingatlanközvetítői szakmát.
Akkoriban egy ismerősöm az ország legeredményesebb franchise ingatlanközvetítői cégénél dolgozott. Ez volt az a pont, amikor kezdődött az ingatlanos pályafutásom.
Az alapok elsajátítása után úgy döntöttem 2019. tavaszán, hogy kilépek a sorból, és felhasználva minden tudásomat megalapítom saját ingatlanközvetítő cégemet.
A 8 év alatt eladott több száz ingatlan során sok csalódás, rengeteg kudarc, remek kapcsolatok, és sikeres tranzakciók vannak a hátam mögött. Tudom, hogy magas lóról lehet igazán nagyot esni. Emiatt nem kérkedem az eladásaim számaival. 
Téged az érdekel, hogy a Te élethelyzetedben hogyan tudok segíteni. 
Egyet ígérhetek: tudásom és tapasztalatom legjavát fogom az együttműködésünk során.

Szakmai kiteljesedés

Az ingatlanközvetítés mellett a saját tulajdoni ingatlanok rövidtávú kiadásában találtam meg önmagamat. Mindkettő tevékenységet élvezem, nagyon szívesen csinálom akár hétvégente is.

Ingatlanközvetítés

2015 augusztusában léptem az ingatlanközvetítés mezejére. Azóta rengeteg tapasztalat, öröm és bánat, valamint siker kísér végig ezen az úton. Kihívásokkal teli, sokszor rögös ez az út, de innen visszanézve az elmúlt 8 évet, megérte.

Saját tulajdoni ingatlanok
rövidtávú bérbeadása

Az ingatlanközvetítésben eltöltött 3-4 év alatt kikristályosodott bennem, hogy a saját tulajdonú ingatlanok kiadását rendkívül élvezem. Az ország több pontján lévő apartmanok kiadásában rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem.

Hobbik, amik kikapcsolnak és feltöltenek

Futás

Hobbi futóként tekintek magamra.  Engem a futás fizikailag felfrissít, mentálisan kitisztít. Közben fókuszban tart, segít a célok kitűzésében.  2022-ben először vettem részt félmaratonon, aminek hangulata megfertőzött.

Túrázás

A természet energizáló hatással van rám. A futás mellett ennél a sportnál is képes vagyok fókuszált lenni, és közben új dolgokat megálmodni. 

Utazás

Imádok utazni, új országokat és kultúrákat felfedezni. Kifejezetten élvezem, amikor más országban próbálhatom ki a kommunikációs készségeimet. 

Ti mondtátok rólam

Scroll to Top