Építőmérnök diplomával
8 éve az ingatlanpiacon

Egy Somogy megyei kis településről először Pécsig jutottam, ahol építészetet tanultam. Ez adta meg az alapját annak, hogy egyetemre jelentkezzek. Választásom a budapesti Műszaki Egyetemre esett, ahol 2013-ban Építőmérnökként végeztem. Ezt követően elkezdtem a kereskedelemben dolgozni.

2015. nyarán eldöntöttem, hogy a mérnök végzettségemet és az értékesítési tapasztalatomat ötvözni szeretném, így választottam az ingatlanközvetítői szakmát.

Akkoriban egy jó barátom az ország legeredményesebb franchise ingatlanközvetítői cégénél dolgozott, ott kezdődött az ingatlanos pályafutásom.

Rengeteg tapasztalat, tanulás és kudarc után úgy döntöttem 2019. tavaszán, hogy kilépek a sorból, és felhasználva minden tudásomat megalapítom saját ingatlanközvetítői cégemet.

Ebben lehetek a segítségedre

8 év alatt összegyűjtött tapasztalat alapján kirajzolódott bennem, hogy szakértőként miben tudok a legnagyobb segítségedre lenni. 

Stratégiai gondolkodás
95%
Folyamatos kommunikáció
90%
Problémamegoldás
92%
Érdekképviselet
95%

Ti mondtátok Rólam

Kételkedve fogadtam el a kizárólagos szerződést, de Alex teljeskörűsége és a profizmusa meggyőzött.
Adtam kulcsot és 5 hét múlva 3 ajánlat közül választhattam melyik vevőjelöltnek értékesítjük az ingatlant.

5/5
Tamás
vállalkozó

“Alex ügyfélközpontú, jól tájékoztat. Megoldási javaslatai vannak egy-egy elakadás kapcsán. Nekünk is úgy ajánlották őt, így a pozitív ügyfélélmény szerintem hiteles!”

4.9/5
Emese
két gyermekes anyuka

“Balogh Alexet jó szakembernek tartom. Mindig figyel a részletekre, munkájában alapos.  Szerintem az is fontos, hogy szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkezik.”

5/5
Sándor
cégvezető
2018. január 02.

Toastmaster Retorika Klub

Egy nagyon jó barátom hívott meg a klubba, ahol a retorikai készségemet fejleszthetem hétről hétre. Amerikai stílusú motivációs és üzleti könyvekben olvastam sokat az ilyen típusú nonprofit szervezetekről. A célom a klubban, hogy egyre profibb előadóvá váljak, és olyan készségeket gyakoroljak, amire korábban nem volt lehetőségem.

2015. nyara

Tudatos választás

Ez év nyarán döntöttem el, hogy felhagyva az alkalmazotti léttel valami másba szeretnék fogni. Olyan munkát kerestem, ahol a gyerekkori álmom beteljesítve, hogy épületekkel foglalkozom; és amiben nagyon jó tapasztalatokat szereztem és szerettem csinálni: az értékesítés; ezt a kettőt szeretném ötvözni. Ekkor döntöttem el: ingatlanokkal kezdek foglalkozni.

2003 - 2007

Pollack Mihály Műszaki Középiskola
Pécs

Az általános iskola elvégzése előtt tudtam már, hogy az építőmérnöki alapokat szeretném elsajátítani a pécsi intézményben. Fiatal korom meghatározó időszaka volt, ahol a tanulás mellett nagyon jó barátságok köttettek.

2019. április

Expert Home
-saját hajót kormányozva-

Az egyik piacvezető ingatlan iroda által megszervezett egyetemi szintű Mesterkurzust 4 hónap alatt sikerült elvégeznem. Nagyon sok információt és tudást szereztem, ami a mindennapi munkavégzésem teszi hatékonnyá. Nagyon nehéz időszak volt, hiszen a kurzus mellett ott volt a munka is. Büszke vagyok magamra, hogy sikerült elvégeznem.

2017. december 15.

Mesterkurzus Diploma

Az egyik piacvezető ingatlan iroda által megszervezett egyetemi szintű Mesterkurzust 4 hónap alatt sikerült elvégeznem. Nagyon sok információt és tudást szereztem, ami a mindennapi munkavégzésem teszi hatékonnyá. Nagyon nehéz időszak volt, hiszen a kurzus mellett ott volt a munka is. Büszke vagyok magamra, hogy sikerült elvégeznem.

2007 - 2013

Műszaki Egyetem - Építőmérnök Kar
Budapest

A középiskola elvégzése előtt tudtam, hogy az ország egyik legjobb egyetemén szeretnék tanulni. Az egyetemen -kézzel meg nem fogható- óriási lexikális tudást adott, amit folyamatosan tudok használni.

Scroll to Top