Építőmérnök diplomával
8 éve az ingatlanpiacon

Egy Somogy megyei kis településről először Pécsig jutottam, ahol építészetet tanultam. Ez adta meg az alapját annak, hogy egyetemre jelentkezzek. Választásom a budapesti Műszaki Egyetemre esett, ahol 2013-ban Építőmérnökként végeztem. Ezt követően elkezdtem a kereskedelemben dolgozni.
2015. nyarán eldöntöttem, hogy a mérnök végzettségemet és az értékesítési tapasztalatomat ötvözni szeretném, így választottam az ingatlanközvetítői szakmát.
Akkoriban egy jó barátom az ország legeredményesebb franchise ingatlanközvetítői cégénél dolgozott, ott kezdődött az ingatlanos pályafutásom.
Az alapok elsajátítása után úgy döntöttem 2019. tavaszán, hogy kilépek a sorból, és felhasználva minden tudásomat megalapítom saját ingatlanközvetítői cégemet.
A 8 év alatt eladott több száz ingatlan során sok csalódás, rengeteg kudarc, remek kapcsolatok, és sikeres tranzakciók vannak a hátam mögött. Tudom, hogy magas lóról lehet igazán nagyot esni. Emiatt nem kérkedem az eladásaim számaival. 
Téged valószínűleg az érdekel, hogy a Te élethelyzetedben hogyan tudok segíteni. 
Egyet ígérhetek: tudásom és tapasztalatom legjavát fogom adni az együttműködésünk során.

Ebben lehetek a segítségedre

8 év alatt összegyűjtött tapasztalat alapján kirajzolódott bennem, hogy szakértőként miben tudok a legnagyobb segítségedre lenni. 

A fő profilom az ingatlanok eladása. Specialitásom az „end to end” típusú értékesítés.

Hogy mit is jelent ez? Az eladás stratégia megtervezése, javaslatok eladás előtt, fotózás és videózás, hirdetések összeállítása, bemutatók leszervezése, vevőkkel kapcsolattartás, vételi ajánlat közvetítése.

Neked csupán egy feladatod lesz: az ingatlan adásvételi szerződésre eljönni.

Stratégiai gondolkodás
95%
Folyamatos kommunikáció
90%
Problémamegoldás
92%
Érdekképviselet
95%

Ti mondtátok Rólam

14 értékelés alapján
Ákos Gyulay
Ákos Gyulay
Egy újpesti lakást szerettünk volna eladni. Sokáig, sok ingatlanossal próbálkoztunk sikertelenül. Aztán ajánlották nekünk Alexet. Már amikor megérkezett és belépett a lakásba valahogy éreztük, hogy ő más lesz, mint az eddigiek. Sokkal felkészültebb volt és jó kérdéseket tett fel, jó meglátásai, ötletei és tanácsai voltak mind a lakással, mind pedig az eladással kapcsolatban. Naprakész volt a környék sajátosságaival kapcsolatban is. A lényeg, hogy neki sikerült az, ami a többieknek nem; eladta a lakást! És ez az ami számít! Profi felkészültség, hozzáállás, dinamika, rugalmasság és precizitás jellemzi a munkáját! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Laszlo Ivicsics
Laszlo Ivicsics
Alex üde színfoltja az ingatlanpiacnak, akinek sikerült bizonyítania számomra, hogy ezt a munkát is lehet hivatásként végezni. Professzionalitása, tulajdonosi személete és átfogó képe a piacról egyaránt megkülönbözteti a többi ingatlanostól. Nyugodt szívvel bíztam rá a teljes értékesítési folyamatot a stratégiai kidolgozásától a szerződéskötés levezényléséig. Külön értékeltem, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújt és beletesz minden olyan pluszt, ami a nap végén az elégedett ügyfél érzéshez vezet.
Ágnes Kovács
Ágnes Kovács
Alex nagyon megbízható, az ember nála tényleg azt kapja amiben megegyezik vele, sőt még többet is. Az elejétől fogva mindenben segítőkész volt, pl. már a lakás ár-érték arányához képest szükséges felújítások megválasztásában is segített a szakértelmével. Adott esetben akár még szakembert is tud keríteni/ajánlani, lényegében bármit el tud intézni. A mi esetünkben a Földhivatalban is bőven akadt elintéznivalója, ez sem okozott neki gondot. Az aktuális piaci helyzetről, a lakás megtekintésekről mindig szinte azonnal tájékoztatott, már a kezdetekkor felkészített minket arra, hogy mire számíthatunk, mennyi idő alatt lehet eladni a lakást. A vevőnkkel szemben megfelelő módon képviselte az érdekeinket. Alex mindig rugalmas volt, ha valamit megígért azt be is tartotta... és mindezt korrekt áron teszi.
Bence Kovács
Bence Kovács
Személyesen, mégis igazán profin... Alex segítségével a vártnál kedvezőbb feltételekkel sikerült lakásomat eladni, miközben még hivatásába is betekintést engedett. Sokat tanultam tőle az együttműködés ideje alatt, a későbbiekben is biztosan hozzá fordulok, bárkinek szívesen ajánlom!
Fanni Engelhardt
Fanni Engelhardt
Az ingatlanvásárlás nagy lépés volt az életemben.Alex körültekintő munkája,precizitása,bizalomra méltó hozzáállása segített,hogy a számomra legideálisabb otthont megtaláljam.Udvarias,korrekt,őszinte,alapos és nagy tapasztalattal rendelkezik az ingatlanpiacon.
Orsolya Bíró
Orsolya Bíró
Alexet csak ajánlani tudom, jó vele dolgozni, tényleg szakértője az otthonoknak 🙂
Emese Czeglédi
Emese Czeglédi
Alex ügyfélközpontú, jól tájékoztat. Megoldási javaslatai vannak egy-egy elakadás kapcsán. Nekünk is úgy ajánlották őt, így a pozitív ügyfélélmény szerintem hiteles!
Wéber Tamás
Wéber Tamás
Első körben én is próbálkoztam a saját értékesítéssel. Az érdeklődőkkel való egyeztetések időpontok teljes mértékben elvonták a figyelmemet a munkámról. Egy ismerősöm révén botlottam bele Alexba. Kételkedve fogadtam el a kizárólagos szerződést de a teljeskörűség és a profizmusa többi hirdetése és statisztikája meggyőzöt. Adtam egy kulcsot és 5 hét múlva 3 ajánlat közül választhattam melyik vevőjelöltnek értékesítjük az ingatlant. Komplex szolgáltatásában az ügyvédig kisért ahol az előzetesen egyeztettet szerződés várt.
Péter Czirják
Péter Czirják
Kiváló ár/érték arány.
Scroll to Top