Legyen alaprajz feltöltve

?✏️ Mindig legyen alaprajz feltöltve.

Amellett, hogy nagyon jól tudja szemléltetni a helyiségek egymáshoz kapcsolódását, egyfajta igényességet is sugall a hirdetés feltöltőjéről.

Olyan sokszor lehet találkozni ennek hiányával. Pláne nagyobb értékű ingatlanokat hirdetőknél. Komolytalanná teheti a hirdetőt.

❗️Nem muszáj egy építészeti, kóta vonalakkal dísztett, pontos méreteket tartalmazó alaprajzot készíteni, de a kockás papírra rajzolt falakat kerüljük.

ℹ️Sokszor az arany középút működik. A legfontosabb, hogy méretarányos legyen, tüntessük fel a helyiségek nevét és négyzetméter számát, és mutassuk merre van észak.

Amiket ajánlok:
? komoly alaprajzot szeretnénk: archiCAD vagy autoCAD mérnök szoftverek
? méretarányos szemléltetésként: floorplanner vagy sweet3D online elérhető programok

Egy következő bejegyzésben arról írok, hogyan lehet kihozni a maximumot az eladásból, és mik azok a bevált hirdetési technikák, amelyekkel megsokszorozhatjuk esélyeinket, hogy sikeresen zárjuk a folyamatot.

Ha kérdésed van a témában, vagy tanácsot szeretnél kérni, várom megkeresésed.

Köszönöm, hogy rászántad az időd az olvasásra.

 

Üdvözlettel,

Alex

Küldd el annak, akinek ez a bejegyzés jól jöhet!

Ezek a bejegyzések is érdekelhetnek:

Te tudod milyen lépésekből áll egy ingatlan eladása? Elsőre pofon egyszerűnek tűnik, de korántsem az… Ha van benne rutinod, akkor móka és kacagás az egész. Ha viszont rutintalan vagy, érdemes

Tovább olvasom »

A szakértők úgy látják, hogy a digitalizáció az ingatlanközvetítésben is teret hódít. Ez nem azt jelenti, hogy a jövőben nem lesz szükség személyes találkozókra, és hogy a személyes ingatlan megtekintéseket

Tovább olvasom »

Rakjunk rendet ingatlan bemutató előtt Eladóként nem is gondoljuk, hogy ez mennyire fontos, vevőként pedig megdöbbenünk, ha rendetlent ingatlant nézünk meg. Az ingatlan bemutatók egy fontos eleme, hogy rend legyen

Tovább olvasom »
Scroll to Top