Szakértői segítség vásárláskor

Budapest egyik legmagasabban képzett ingatlanközvetítőjeként célom, hogy odafigyeléssel támogassam ingatlanügyeid, felhívjam a felmerülő problémákra a figyelmed, és megóvjalak a lehetséges buktatóktól

Egy ingatlan vásárlásakor elengedhetetlen a műszaki tudás. Ha szeretnéd, hogy vásárláskor minden részletre kiterjedően segítselek, abban az esetbe egy okleveles építőmérnöki tudás is a Tiéd. 

Belefáradtál már a kamu hirdetések nézegetésébe? Eleged van abból, hogy a hirdetésben még jól néz ki egy lakás, a helyszínen pedig mindig csak a csalódás fogad? Megértem, időrabló. 

Ne fuss több felesleges kör. Vess véget ennek, kérj szakértői segítséget!

Vevői szolgáltatás - választó:

Egyszeri ingatlan megtekintés

Tudod, hogy egy ingatlan megnézésekor rengeteg kérdés fog felmerülni. Nagyjából tudod mit kell kérdezni, de nem akarsz hibázni, hiszen rengeteg pénzről van szó.

Ekkor szólsz nekem. Egy-egy ingatlan megtekintésére elkísérlek, esetleg helyetted megyek el (miközben videó konferenciahívást tartunk), az ingatlant műszakilag és esztétikailag megvizsgálom. A fontosnak vélt kérdéseket a helyszínen megkérdezem az ingatlant bemutatótól. Olyan dolgokra figyelek (tárgyaláskor gyakori az, hogy valaki vakarja a fülét, kényszeres mozgásokat végez, mert izgul, vagy esetleg füllent) a bemutató során, amiből plusz információkhoz jutunk. A megtekintés után pedig kiértékeljük, átbeszéljük a látottakat.

Ezzel a szolgáltatással elkerülöd, hogy a nagy izgulásban valamit elfelejtettél megkérdezni, vagy esetleg furcsa volt az eladó / közvetítő (de nem tudtál arra koncentrálni, mert már a következő kérdésen járt az eszed).

Én egyszerre figyelek az eladói oldalra, és irányítom a megtekintés dinamikáját. Ennek díja megtekintésenként 45,000 Ft.

Teljeskörű támogatás a vásárláskor

8 év ingatlanközvetítői tapasztalattal a hátam mögött több száz ingatlan adásvételének voltam részese. A tapasztalat magabiztosságot és tudást eredményez.

Már egy ingatlan hirdetésének webes megnézésekor látom, hogy mik lehetnek azok a dolgok, amikre a helyszínen mindenképpen rá kell kérdezzünk. Vagy Te választod ki a számodra szimpatikus ingatlant, vagy én teszek javaslatot, hogy melyik ingatlant érdemes megnéznünk. Azaz segítek a keresésben, felkutatok akár olyan ingatlanokat is, amelyek még nincsenek az ingatlanpiacon.

Nem számoljuk külön-külön az ingatlan megtekintések darabszámát. Az egyszeri ingatlan megtekintési szolgálatás kiegészül számos extra szolgáltatással: egy-egy ingatlan megtekintés után a kapott dokumentumokat (tervek, alapító okirat, térképmásolat, tulajdoni lap) megnézem, átbeszéljük a látottakat, kialakítjuk az alku stratégiát, teszek javaslatot a legjobb eredmény elérésére. Ha van rá igény, pl. az alkuban is részt veszek. Nem látványosan, de előkészítettem egy nagyobb alku lehetőségét (ennek részleteit kifejtem). Miután megvan a kinézett ingatlan kapcsán a megegyezés, előkészítem a szerződéskötést (adatok bekérése, felek összekapcsolása, ügyvéddel kapcsolattartás, igény szerint bemenni a Földhivatalba, stb.). 

Bízd rám az egész folyamatot, nagy rutinom van benne!

Ennek a szolgáltatásnak a díja az általad kiválasztott ingatlan vételárának bruttó 1,25%-a.

Üdvözöllek,

balogh Alex vagyok

Szüleim tanácsait meghallva, törekedtem a tudás megszerzésére: a pécsi Pollack középiskolába 4 évet, ezt követően 5,5 évet pedig a Műszaki Egyetemen építőmérnök karán töltöttem. Az iskolapadban eltöltött közel 10 év után, 2015-ben tudatosan választottam az ingatlanközvetítői pályát.

Az ország legnagyobb létszámú ingatlanközvetítő hálózatban eltöltött 3,5 év után úgy döntöttem 2019. tavaszán, hogy kilépek a sorból, és felhasználva minden bátorságomat, tudásomat és tapasztalatomat, megalapítom saját ingatlanközvetítői cégemet.

A 8 év alatt eladott több száz ingatlan során sok csalódás, rengeteg kudarc, remek kapcsolatok, és sikeres tranzakciók vannak a hátam mögött. Tudom, hogy magas lóról lehet igazán nagyot esni. Emiatt nem kérkedem az eladásaim számaival. 

Szeretnék olyan teljeskörű szolgáltatást nyújtani Neked, hogy mindaz, amit itt olvasol, valóság legyen. Mert hiszem, hogy a munkámmal értéket teremtek, és időt tudok spórolni Neked.

Kívánom, hogy tegyél próbára!

Miben tudsz még nekem segíteni?

Banki szolgáltatás

Van szerencsém együtt dolgozni egy bank független banki tanácsadóval is. Türelmes, precizitásának köszönhetően a legjobb stratégiákat ajánlja az ügyfeleimnek.

Ügyvéd

Már több, mint 7 éve ugyanazzal az ügyvédi csapattal dolgozom. Rendkívül precízek, soron kívül foglalkoznak az ügyfeleimmel, és ennyi közös ügylet után kedvező ügyvédi díjjal dolgoznak.

Statikus

Komoly eszközparkjának köszönhetően bármilyen ingatlant képes rövid idő alatt műszakilag feltérképezni. Eladás előtt fontos tudni, hogy ez eladni kívánt ingatlannak milyen műszaki gondjai lehetnek

Ti mondtátok rólam

Scroll to Top