Szakértői segítség vásárláskor

Budapest egyik legmagasabban képzett ingatlanközvetítőjeként célom, hogy odafigyeléssel támogassam ingatlanügyeid, felhívjam a felmerülő problémákra a figyelmed, és megóvjalak a lehetséges buktatóktól

Egy ingatlan vásárlásakor elengedhetetlen a műszaki tudás. Ha szeretnéd, hogy vásárláskor minden részletre kiterjedően segítselek, abban az esetbe egy okleveles építőmérnöki tudás is a Tiéd. 

Belefáradtál már a kamu hirdetések nézegetésébe? Eleged van abból, hogy a hirdetésben még jól néz ki egy lakás, a helyszínen pedig mindig csak a csalódás fogad? Megértem, időrabló. 

Ne fuss több felesleges kör. Vess véget ennek, kérj szakértői segítséget!

Vevői szolgáltatás - választó:

Egyszeri ingatlan megtekintés

Tudod, hogy egy ingatlan megnézésekor rengeteg kérdés fog felmerülni. Nagyjából tudod mit kell kérdezni, de nem akarsz hibázni, hiszen rengeteg pénzről van szó.

Ekkor szólsz nekem, közösen átbeszéljük Neked mi a fontos, mire kérdezzünk rá mindenképpen a helyszínen.

Így elkerülöd, hogy a nagy izgulásban valamit elfelejtettél megkérdezni, vagy esetleg furcsa volt az eladó / közvetítő (de nem tudtál arra koncentrálni, mert már a következő kérdésen járt az eszed).

A helyszínen átveszem a folyamat teljeskörű intézését. Én kérdezek: műszaki és jogi kérdésekben egyaránt.

Én egyszerre figyelek az eladói oldalra, és irányítom a megtekintés dinamikáját.

Teljeskörű támogatás a vásárláskor

8 év ingatlanközvetítői tapasztalattal a hátam mögött több száz ingatlan adásvételének voltam részese. A tapasztalat magabiztosságot és tudás eredményez.

Már egy ingatlan hirdetésének webes megnézésekor látom, hogy mik lehetnek azok a dolgok, amikre a helyszínen mindenképpen rá kell kérdezzünk. 

Kiválasztod a számodra szimpatikus ingatlant, innentől kezdve átveszem a folyamat teljekörű ellenőrzését. Felépítem a stratégiát, közösen kidolgozzuk az alkupozíciónkat. 

Viszont nem Neked kell alkudozni.

Bízd rám, nagy rutinom van benne!

Üdvözöllek,

balogh Alex vagyok

Szüleim tanácsait meghallva, törekedtem a tudás megszerzésére: a pécsi Pollack középiskolába 4 évet, ezt követően 5,5 évet pedig a Műszaki Egyetemen építőmérnök karán töltöttem. Az iskolapadban eltöltött közel 10 év után, 2015-ben tudatosan választottam az ingatlanközvetítői pályát.

Az ország legnagyobb létszámú ingatlanközvetítő hálózatban eltöltött 3,5 év után úgy döntöttem 2019. tavaszán, hogy kilépek a sorból, és felhasználva minden bátorságomat, tudásomat és tapasztalatomat, megalapítom saját ingatlanközvetítői cégemet.

A 8 év alatt eladott több száz ingatlan során sok csalódás, rengeteg kudarc, remek kapcsolatok, és sikeres tranzakciók vannak a hátam mögött. Tudom, hogy magas lóról lehet igazán nagyot esni. Emiatt nem kérkedem az eladásaim számaival. 

Szeretnék olyan teljeskörű szolgáltatást nyújtani Neked, hogy mindaz, amit itt olvasol, valóság legyen. Mert hiszem, hogy a munkámmal értéket teremtek, és időt tudok spórolni Neked.

Kívánom, hogy tegyél próbára!

Miben tudsz még nekem segíteni?

Rejtett hibák feltárása

Komoly eszközparkjának köszönhetően bármilyen ingatlant képes rövid idő alatt műszakilag feltérképezni. Eladás előtt fontos tudni, hogy ez eladni kívánt ingatlannak milyen műszaki gondjai lehetnek

Banki szolgáltatás

Van szerencsém együtt dolgozni egy bank független banki tanácsadóval is. Türelmes, precizitásának köszönhetően a legjobb stratégiákat ajánlja az ügyfeleimnek.

Ügyvéd

Már több, mint 7 éve ugyanazzal az ügyvédi csapattal dolgozom. Rendkívül precízek, soron kívül foglalkoznak az ügyfeleimmel, és ennyi közös ügylet után kedvező ügyvédi díjjal dolgoznak.

Statikus

Komoly eszközparkjának köszönhetően bármilyen ingatlant képes rövid idő alatt műszakilag feltérképezni. Eladás előtt fontos tudni, hogy ez eladni kívánt ingatlannak milyen műszaki gondjai lehetnek

Ti mondtátok rólam

Scroll to Top